Lezingen

Op dit moment staan er nog geen lezingen op de agenda. Maar wilt u graag weten wanneer de volgende lezing wordt georganiseerd of wilt u zich in schrijven voor een geplande lezing vult u dan het formulier onderaan deze  pagina in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

 

Lezing Pijn bij Honden door Edy Mulié

Tijdens deze zeer op de praktijk gerichte middag leer je aan de hand van veel beeldmateriaal welke signalen van honden kunnen duiden op (chronische) pijn.

Het gaat om afwijkingen in uiterlijk, houding, gedrag en beweging.

Wat kun je zien, voelen en/of ruiken, hoe slijten de nagels, hoe zijn houding en beweging…maar dus ook gedrag zoals agressie, overmatig likken en plotselinge verlatingsangst.
Ook wordt er nog even een klein uitstapje gemaakt naar psychische pijn.
En…hoe spreek je iemand aan als je echt denkt dat er wat mis is met zijn/haar hond?

Kortom een lezing die je niet wilt missen!

Edy is een zeer ervaren en gedreven gedragstherapeut voor honden en hondenosteopaat i.o. Zij heeft ruim 10 jaar ervaring met probleemhonden en hun gedrag en is inmiddels gespecialiseerd in medische problemen die hieraan ten grondslag kunnen liggen.
Met haar stichting To the Dogs vangt zij honden op met vaak niet geringe gedragsproblemen die niet zelden voortkomen uit pijn.
Kansarme honden die in het afvoerputje van onze maatschappij terecht zijn gekomen vinden bij haar een begripvol thuis. De opbrengst komt volledig ten goede aan deze stichting.

 

 

Informatie en inschrijfformulier 

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Wilt u zich inschrijven voor een lezing of wilt u graag meer informatie?